این دیوارها از متداولترین اجزای ساختمانی هستند ویژگی‌های بلوک‌های لیکا آن‌ها را برای احداث انواع دیوارهای بنایی مناسب ساخته است.

 دیوار باربر بنایی :

دیواری است که برای حمل بار قائم علاوه بر وزن خود طرح می‌شود. این دیوار اغلب با بلوک توپر یا بلوک تو خالی پر شده با بتن و یا به صورت پانل پیش ساخته بتنی اجرا می‌گردد.

دیوار برشی:

دیواری است که نیروهای افقی وارد در صفحه دیوار – نظیر نیروهای جانبی ناشی از زمین‌لرزه را تحمل می‌کند. این دیوارها به صورت قاب‌بند پیش ساخته یا بلوک مسلح یا کلاف‌بندی شده اجرا می‌شوند. پایین بودن مدول کشسان بتن و بلوک‌های دانه سبک لیکا سبب کم شدن سختی و در نتیجه کاهش نیروی وارده زمین لرزه بر سازه می‌گردد.
در این نوع دیوارها با استفاده از بلوک لیکا شکل پذیری افزایش یافته و در نتیجه ظرفیت بالای جذب انرژی زمین لرزه در این دیوارها آثار تخریب و فروریختگی دیوارها بشدت کاهش می‌یابد.

دیوار غیر باربر (تیغه ای):

دیوارهای غیرباربر تنها وزن خود را تحمل می‌کنند، در دیوارهای غیرباربر داخلی – تیغه‌ها ویژگی‌های حرارتی و صوتی مصالح اهمیت می‌یابد. به همین دلیل، اغلب کاربرد بلوک‌های توخالی در این دیوارها ترجیح داده می‌شود. در مناطق لرزه‌خیز اتصال این دیوارها به دیوارهای اصلی (باربر) باید مطابق جزییات خاص آیین‌نامه ۲۸۰۰ باشد.

دیوار غیر باربر (خارجی) :

این دیوار غیر باربر است و در طبقات تکیه‌گاه جانبی کاملی ندارد، اگر چه ممکن است به اجزای سازه‌ای مهار گردد. دیوار خارجی اغلب نگهدارنده نمای ساختمان نیز می‌باشد. با توجه به موقعیت این دیوار در ساختمان هدایت حرارتی و صوتی آنها اهمیت فراوانی دارد. با توجه به چنین ویژگی‌هایی کاربرد بلوک‌های توخالی در این دیوارها متداول است.
اجرای این نوع دیوارها نیز باید مطابق ضوابط آیین‌نامه ۲۸۰۰ زلزله ایران و سایر آیین‌نامه‌های مرتبط باشد.

دیوار میان‌قاب :

در برخی موارد برای بهبود رفتار لرزه‌ای سازه، بجای دیوارهای مجوف پوشش خارجی، از دیوارهای توپر با تکیه‌گاه کامل در هر طبقه استفاده می‌شود. این دیوار که قاب‌بند نیز نامیده می‌شود، به خوبی با قاب‌های خمشی ساختمان کار می‌کند و سبب جذب انرژی زمین لرزه به میزان زیاد می‌گردد. در این نوع از دیوارها استفاده از بلوک لیکا بدلیل دارا بودن مدول کشسان پائین باعث افزایش استهلاک انرژی می‌گردد.

  دیوار دو جداره :

اغلب برای افزایش عایق‌کاری از دیوارهای دو جداره استفاده می‌شود، این دیوارها با بست‌های فلزی یا روش‌های دیگر به هم مهار می‌شوند. همچنین فضای داخلی بین دو دیوار بر حسب میزان عایق‌کاری مورد نیاز، ممکن است با مصالح عایق پر شود.